Farmville

Jag visste det... Skulle jag börja spela farmville så skulle jag bli fast och så blev det. Jag både började spela och blev fast! Och jag som lovade mig själv.. Men det är som det där med att sluta äta godis, det funkar ju heller aldrig. Så nu sitter jag här och väntar på att min skörd ska bli klar så jag kan skörda och tjäna lite pengar. För jag måste ha lite fler djur, det ser så tomt ut annars. Sigge? Nä, han sover..tror jag..

Förstår ni nu? Jag försummar mitt barn för att spela lite dataspel.

Majsan kom in förut när jag stog i duschen. Hon skrek och skrek. Jag trodde ett tag det var Sigge som vaknat. Hon kom in på toa och innan jag såg henne trodde jag hon skulle vara skadad eller nåt. Så jag blev lite rädd en sekund. Hon kommer som sagt in på toa och jag tittar ut ur duschen och frågar henne vad det är. Då går hon igen för att visa mig nåt.. Nåt var en...fjäder!!! Katten har släpat in en fjäder!!! Innan har hon tagit med sig fjärilar eller nån fågel in för att visa, men nu en FJÄDER! Vad är det hon har missat här? Finns det en fågel ute i trädgården uten en stjärtfjäder eller fattar inte Maja bättre? Vill inte tänka på vilket... Tiffany skulle aldrig göra så, hon skulle fatta bättre än att ta in sån skit i huset. Nämde jag att Tiffany är min katt? Maja är Marcus.. och lite min.. eller bara min egentligen, men inte när hon tar in massa djur..

Bjuder på bilder av skönheterna

 

Tiffany hjälper mamma med tvätten

 



Maja vaktar domänerna

Underbara djur är det, älskar dem!


Residens Sanddynan

Vet inte varför jag valde att kalla bloggen så, men det var lite roligt tycker jag nog allt. Kanske skulle inte ni andra kalla vårt hem residens just, men för oss är det ett!

Kunde inte hålla mig tydligen.. Har funderat på att börja blogga ett tag, men har haft liiite annat för mig :) Det kan ju vara så att Sigge tar lite tid från mig. Men som det spädbarn han är så sover han en del.. äntligen.. För sovit har han inte gjort innan, det började han med förra veckan typ. Nätterna har vart lugna, då har han sovit men inte en minut på dagarna. Dock tror jag mamma var tröttare än Sigge.

Kan inte lova att jag uppdaterar bloggen varje dag, inte varannan heller, men emellanåt i alla fall. När något speciellt har hänt. Just nu består mina dagar mycket av matning, blöjbyten, sovande, skrik, promenader med vagnen och sånt som har med barn att göra (fika ingår i den kategorin). Men ska försöka skriva om nåt annat också. Til exempel om att jag och Emma ska gå på Depece mode i januari, det ska bli helt sagolikt! Sist jag såg dem var jag helt paralyserad av Dave Gahans höfter i en månads tid efter konserten. Hoppas de håller samma form nu...

Bjuder på en bild på Sigge Bäbisson. Han skulle visst vakna nu så det blev inget längre inlägg.



Detta är kärlek på hög nivå



Skön kille

På återseende säger vi för denna gång


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0