Gone fishing...

Vi har vart på semester i Svenljunga den här veckan. Underbart.. Återkommer strax för det är hemåkning idag :)

13 dagar

13 dagar har det tagit för Sigge att lära sig följande:

* Sitta själv utan stöd
* Åla sig fram över golvet
* Sätta sig själv upp från att ha legat på mage

Mamma är så stolt så det gör ont i hjärtat och ögonen nästan svämmar över. Allt detta har han lärt sig sedan den 30 december. Sedan att man inte kan lita på honom till 100 när han sitter är en sak, ibland kan han bara slänga sig åt nåt håll om det finns nåt intressant där. Likadant är det med ålningen, det måste vara nåt som lockar långt där borta annars kan det kvitta. Och att sätta sig upp själv har bara hänt en gång.

Men det räcker. Det räcker för att göra en mamma och pappa lyckligast i världen och få hjärtan att värka.




Tänk att denna lilla har blivit så stor... Och snart har vi en till sån liten. Jag kan inte bärga mig tills Bob kommer!!!


Tänder, blöjor och snor

Som rubriken säger så är det ungefär så som vår vardag ser ut just nu. Grabben håller på att få de två små tänderna i överkäken nu och det är väl ingen dans på rosor, men så himla jobbigt är det inte heller. Det var inte jobbigt när han fick de två nere heller. Han är dock mest nöjd om vi låter honom ha sin kalla bitring, isbitar i sin fruktpåse eller låter bli att torka snor på honom. Däremellan är han mest nöjd och glad, lite gnäll kan det bli om han kommer på att det gör lite ont. Men det får vi ta, är glad att inte det är en massa feber och att de kommer innan vi åker på semester!

Idag har vi haft lite nostalgi här i residenset. Martin kom förbi och tanken var att han, Sigge och Marcus skulle ut och åka pulka, men med -10 var det för kallt för Sigge så de stannade hemma. Istället så tittade vi på en gammal klassiker till film, "Ha ett underbart liv". Otroligt skön är den och Kjell Bergqvist är så galet rolig... Så vi skrattade i 1,5 timma och Sigge sov. Det var som om han visste att vi inte vill bli störda, att vi skulle få se den filmen i lugn och ro. Det är en bra kille den där Sigge.

Ikväll ska vi bli nostalgiska igen, så ska vi se "G" :)

Nu dukar Marcus fram kvällvickningen, varma mackor och eventuellt lite ostbågar efter det. Får se, mår lite sådär och det enda jag är sugen på glass just nu. Skäms över att berätta att vi tre delade på 1,5 liter SIA Knäck till filmen.... Men gött var det!

Här bor vi på semestern, ser rätt skapligt ut tycker jag ;)







Lite små bilder, men ni fattar grejen :)


Satans gött..

.. att få bort julgrejerna. Blir trött på de redan den 25:e varje år, så nu är de i stort sett borta här i residenset. Uppe är alla vårgrejer istället. Kanske lite tidigt, men jag vill ha vår nu!

Idag ska jag ta på mig finkläderna och gå på revy, ska bli mycket trevligt. Min mamma och pappa har det tradition att gå på nyårsrevyn i Falkenberg men i år fick Pappi åka till Tyskland och jobba så då fick jag gå med istället och jag tackar inte nej. Det är ju inte så att jag är ute och svirar särskilt ofta. Mest ser jag fram mot den bättre middagen efteråt. Mmm mm mmm..

Jag har redan börjat packa inför semestern som vi åker på om 6 veckor. Det är ambitiöst tycker jag. Men jag var tvungen att rota fram alla sommarkläder och se om det passar över huvudtaget. Det är så att jag lagt på mig ett par kilo *hmm* och jag kommer dessutom ha en rejäl kula på magen när vi ska åka (Det har jag redan...). Jag har varit tvungen att äta varannan, var tredje timma det senaste för annars kräks jag eller så känns det som om jag ska svimma. Så var det inte med Sigge, så jag tippar på en lillasyster ;)

Men åter till packningen, det mesta passade trots att min rumpa har ökat sitt omfång med ett par centimetrar!! Så jag var nöjd.. Minns förra gången jag var i Thailand, då använde jag hälften av kläderna jag hade med mig. Så nu tar jag med mig minimalt och tvättar hellre upp det som blir smutsigt. Tvättmedel måste ju ändå med till Sigges kläder. Bara en bikini som fattas. Vill ha en mammabikini so jag hittat på nätet, så jag ska nog skicka efter den. Svårt att hitta mammabadkläder annars, det är bara baddräkter, men då blir man ju inte bronze på magen och det är viktigt!!!

nähäpp om jag skulle ta tag i mig själv så jag blir snygg till kvällen :)



Stor pojk som sitter själv nu!

RSS 2.0