Nytt

Mycket nytt i familjen nu såhär efter jul. Ny Blixten Mcqueen bil till Sigge, ny Kånken till Alfred, nya böcker och pussel till båda och tusen andra underbara nya julklappar, ny iPad till familjen, ny mobil till Linda, nya tänder till Marcus och ny förlovningsring på mitt finger. Det sista är ju helt galet! Han friade till mig, till MIG!!! Och jag sa ja så nu ska vi gifta oss. Svindlar vid tanken.. Men så underbart!! Marcus hade planerat dagen i flera månader, valt ut ring som han själv bestämt utseende på, fixat barnvakt, frågat min pappa om lov, ja allt hade han gjort. Så jag blev minst sagt överraskad när frågan kom på lördagsmorgonen med barnen lekandes runt omkring. Så överraskad att tårarna kom som på beställning och jag fick knappt fram ett ja. Men jag fram och det och en stor bred och hög, lite rund vitguldsring sitter på mitt finger nuförtiden och jag tittar på den minst 20 gånger om dagen. Där ska den sitta resten av mitt liv, det har jag lovat Marcus. Visst är det underbart med kärlek!!!


Underbar

Har ni inte sett nya Trissreklamen så do it!!! Vi skrattar så vi dör varje gång. Tyvärr kan jag inte länka med iPhonen så ni får glatt söka upp den själva :)


Friday i'm in love..

Shit vad det stormar!! Denna är värre än Berit som de varnade för i flera dagar innan. Men tack gode Gud för att jag inte bor på ön längre. Hur mycket jag än älskar den så kom alltid ångesten smygande med stormarna...

Fredag i min ensamhet. Skitmysigt är det! Dricker lite vin (eller glas nr 3 är jag inne på, undra när det hände sist?) äter Polly och kollar handboll. Idol går så mycket bort! Tycker det är mest pinsamt nuförtiden, men visst kollade jag förr. Dock är inte kvaliteten vad den varit.

Siggefis och Appipappi är ännu sjuka. Sen i tisdags är det influensa som gäller med feber, jättehesa och hosta som gäller. Min pappa har åkt på samma. Hoppas de blir friska i helgen.

Dagens roligaste är ändå att kunna önska Ann-Sofie och Martins dotter välkommen till världen!! Lilla gumman, om du bara visste hur bra du har fått det! Men det kommer du snart märka. Hoppas vi får träffa henne och hennes föräldrar snart!

Tror jag skulle kunna tänka mig en bäbis till.. Ska kolla med Öberg!

Pouss (som Sigge säger)

Fin bild på min storebror och Appipappi, namnet Alfred fått av sin storebror.


RSS 2.0