Intressen

Som kloka Johanna skrev, det är ju bra att veta vad de gillar att göra grabbarna :)

Sigge älskar att pussla, räkna, bilar, se på film, röra på sig och bada.

Alfred gillar allt som Sigge gillar :) nä men ärligt talat så är det så. Han är så pass liten än att han inte har nåt "specialområde". Han kör runt en hel del med lära gå vagnen och dockvagnen.

Båda älskar att cykla, vi köpte en cykelvagn i somras som används flitigt. Att vara ute över huvudtaget gillas. Vi har rutchkana och sandlåda på tomten. Trehjuling och bobbycar finns. Sen när det gäller film och tv så har vi Disney junior där de visar Händige Manny, Jake och piraterna mm, riktigt bra och pedagogiska barnprogram. Så det känns som om det räcker så. Spel till Sigge har vi tänkt köpa. De allra första spelen som memory, bondgårdspelet tex. Och nåt instrument, trumma, gitarr typ. Ja, lite mer info, kan det hjälpa er för att kläcka lite idéer :)


Vab

Då var det dags igen, magsjuka denna gången. Men verkar vara en lindrig variant och det är bara Sigge som åkt på det. Så vi hoppas att det stannar så! Dock har han sedan han vaknat i morse ätit fyra smörgåsrån och tre mackor.. Så hur sjuk han är egentligen vet jag inte :)

Snart jul och vi ältar fram och tillbaka vad vi ska köpa till grabbarna. Varsin liten Fatboy är bestämt men sen är det stopp. Har ni några förslag så är de väldigt välkomna!

Jag önskar mig det vanliga, fred på jorden och snälla barn.


Glömt

Har ju glömt att visa världen min underbara födelsedagspresent! Maten smakar så mycket godare när man lagar den i redskap av kvalitet!


RSS 2.0