Bara

en dag kvar tills vi åker på semester. Så jag hinner inte skriva ;)



Ses och hörs!

Måndagsmys

Ikväll kommer jag att vara ensam hemma för första gången sedan Sigge om till världen. Han och Marcus åker till Skåne och kommer inte hem förrän på onsdag. Kommer kännas mycket märkligt, men det är välbehövligt. Sonen har någon tendens att sova lite märkligt just för tillfället. I natt sov han visserligen som en stock men vaknade klockan fem och hade inga intentioner på att somna om. Fast han fick välling och allt så skulle haninte sova. Vid 7 somnade han en liten stund men kvart över var det dags igen. Detta tidiga morgonschema tillsammans med att nappen måste stoppas i flera gånger varje natt gör att mamman blir lite trött tillslut. Så nu ska jag få sova ordentligt två nätter förhoppningsvis. Men jag kommer nog sakna dem så det gör ont. Men Sigge har världens bästa pappa så jag behöver inte oroa mig för ett dugg, det känns bra.

Nästa torsdag mina vänner, nästa torsdag... Visst ska det bli underbart att sola och bada, men det jag ser fram mot mest är att slippa städa, tvätta, laga mat och allt tråkigt man gör hemma. Det är nu som vuxen och mamma som jag fattar vitsen med att åka på semester på riktigt tror jag :)

Tisdag och onsdag är det studier i Götet som gäller, ska bli skoj, är alltis skoj att komma dit. Jag gillar att plugga helt enkelt :)


back on track

Dra balla´i grus.. Nu har jag vart sådär dålig på att skriva igen. Skärpning Lundgren!

Nu har vi vart hemma sen i torsdags så jag har haft hur mycket tid som helst att skriva, men inte orkat/velat/vart motvierad typ.. Vi har äntligen lag färdigt golvet uppe, eller inte jag, Marcus har. Och det blev så fint. Eller det är ju svårt att säga ännu, men som råspont och utan lister ser det bra ut. Och jag har dessutom hittat en tapet jag vill ha uppe, en underbart blå och lite silvergrå medaljongtapet. Har inte gillat såna förut men sen jag såg Stjärnorna på slottet och Björn Ranelid hade den tapeten i sitt rum blev jag helt såld! Och inte jättedyr är den heller. Men där är vi inte ännu, först ska vi lägga golv i vårt och Sigges sovrum och slipa dem. Sedan olja, såpa eller pigmentera dem. Och åka på semester också :) Bara 2,5 vecka kvar.... Kan inte med ord beskriva så gött det ska bli.

Annars flyter allt på bra. Sigge lever loppan nu när alla 6 tänder är igenom och han kryper, sätter sig, försöker resa sig, så här är inte en lugn stund medan han är vaken. Och Bob mår bra också. 3 juli är det meningen att vi ska få ses igen och det ska bli fantastiskt skoj. När jag väntade Sigge hade jag i stort sett inga förväntningar på hur det skulle bli. Dels för att inte bli besviken och dels för att jag inte kunde föreställa mig hur det skulle vara. Nu vet jag ungefär hur det kommer bli och därför längtar jag galet mycket! Har gått 18 veckor, har alltså lite mer än hälften kvar, så det blir till att längta ett tag till.

Vissa har frågat hur vi ska orka ha två såpass små barn. Men det är absolut inget jag oroar mig för. Jag har sett på kompisar som har barn med både 2, 3 och 4 års mellanrum och det är inte lättare det. De barnen är så stora och mer rörliga än en 1-åring. Och tjuriga. Och trotsiga. Blöjorna är inte heller nåt som stör mig, lika bra att ha två blöjbarn samtidigt så har man de gjort liksom. Sedan är jag ingen så kallad "spädbarnsmänniska", självklart älskar jag mina barn som spädisar, men jag tycker det är enklare när det är över ett år och när de börjar prata. Därför passar det mig att ha spädisar tätt så är det över sedan. Jag är ju trots allt 31 år gammal.. Lite annat än att byta blöjor och ha vakennätter vill jag göra innan jag fyller 40 ;)

Dags att fixa lite käk, så mannen inte dör av svält när han kommer från träningen. Mannen som dessutom är världens bästa. Bara så att ni vet, ingen idé ni letar för jag har hittat den bästa redan.

Nån som vill ha 2 katter by the way?



Här är den underbara tapeten!


RSS 2.0