onsdag 30 juni...

.. och ingen bäbis ännu. Men den kommer nog snart. Inte för att jag känner nåt, men min magkänsla säger mig det. Kanske får gå över några dagar, så nästa vecka kommer den nog :)

Underbart är bara förnamnet att det är S O M M A R ! ! !  Spelar ingen roll att jag är mer än höggravid och har ben som stockar och fötter som vattenballonger. Jag sitter ändå ute i trädgården och blir bronze. Det sköna med att vara gravid på sommaren är att man blir sjukt brun! Har inte smörjt in mig en enda gång och inte bränt mig. Dock har jag nog grunden från Thailand kvar.

Vi letar ännu efter en syskonvagn, dock vet jag nu att jag vill ha en urban jungle. Egentligen har vi haft ett par stycken på gång men inte vågat köpa då vi inte vetat när mina pengar från försäkringskassan ska komma, liksaå för Marcus. Och det var tur det, för det är tydligen 30 dagars handläggning på våra ärenden så tidigast 27 juli får vi pengar igen. Så barnvagnspengarna gick till räkningar denna månaden, men å andra sidan får vi mer över nästa månad. By th way, ringde FK idag.. Nummer 386 i kön. Kommentar till det känns överflödig. Ärendet var att det moderskapintyg jag skickade in för tre veckor sedan på ett barn som är beräknat till på lördag ännu inte fanns i deras system. Hur skulle vi då kunna ta ut föräldradagar på det fr.o.m lördag när min sjukskriving går ut? När jag ringde så fixade de det på 1 minut, det de inte fxat på tre veckor. Effektiv instans den där försäkringskassan!

Ikväll börjar Twin peaks på kanal 9. Ska bli kul att se, gillade det sjukt mycket när det gick för... 20 år sen... Kändes inte bra att skriva denna mening, blev genast så gammal.. Oavsett ska det bli kul att se igen, har inte sett det sen 1990 :)

Hej hej

Vår kannibal :)

img_0197 (MMS)

Vår kannibal :)


Ingen bäbis ännu men en enorm mage :)

img_0187 (MMS)

Ingen bäbis ännu men en enorm mage :)


"I tant Bettys djuraffär man oväsen förde,...

img_0177 (MMS)

"I tant Bettys djuraffär man oväsen förde, från alla små djur kom klagan och gnäll..."


Akupunktur

Mina pojkar sover middag, eller innan middag, för vi har inte ätit lunch ännu. Marcus är sjuk, han verkar ha fått samma som Sigge hade i helgen, hög feber, ont i halsen och ont i kroppen. Nu vet jag inte om Sigge hft ont i kroppen och alsen men jag antar det då han luktat sopor i munnen och inte velat äta. Hoppas Marcus blir frisk snart, inte kul för honom att behöva hänga så mycket med Sigge och vara sjuk samtidigt. Jag gör så gott jag kan, men det är jobbigt och smärtsamt att jaga runt på honom. Dock är det mer smärtsamt i mitt hjärta att inte kunna leka, trösta, bära och busa med mitt barn..

Fick akupunktur idag igen, det hjälpte lite idag. Förra gången hände det inte så mycket, men denna gången känns det återigen som om något släppt och jag kan röra mig lite bättre. Ska dit på tisdag igen.

Bäbisen bökar som bara den, känns som om den borar sig neråt i min kropp. Vilket den antagligen gör oxå, men va fasen, kan den inte öka på lite? Tycker den är lite långsam ;) Hade en så sjuk dröm i natt. Min mamma hade passat Sigge medan jag var ute och käka med några kompisar. När hon kom och hämtade mig så sa hon att jag fått en dotter. Jasså sa jag, gick allt bra och mår hon bra? Hahaha... sjukt kul dröm! Tänk om det var så det gick till ;)

Nu ska jag och Tiffabiffa ha lite mys i soffan, får passa på när de vågar vara inne dvs när inte virvelvinden Sigge jagar dem.

En anledning till att ha katt :)

img_0165 (MMS)

En anledning till att ha katt :)


Lång månad

Idag blev jag sjukskriven tills det är tänkt att Bob ska komma. Känns både och faktiskt. Det är jobbigt att inte kunna leva som vanligt, att inte kunna ta hand om Sigge och vara beorende av att någon annan tar hand om honom. Nu har jag världens bästa man som gör ett toppenjobb (nog bättre än jag då han har ett tålamod som räcker längre än mitt) men det är ändå aldrig kul att vara så beroende av någon. Å andra sidan har vi himla mysigt när vi är hemma alla tre. Vi kan fortfarande hitta på saker som inte är så jobbiga och vi får ganska mycket gjort här hemma. Om inte annat så får jag tid att vila med Sigge på dagarna vilket är otroligt skönt. Så det är bara att gilla läget. Hoppas bara att försäkringskassan godkänner också. De kan man aldrig lita på.

Fick akupunktur idag också för första gången i mitt liv. Det var en intressant upplevelse. Jag har alltid tyckt att det är lite hokus pokus med de där nålarna, men det hjälpte ju! Inte så att besvären bara flög iväg, men det var något som släppte, vilket gjorde det lättare att röra sig. Då nålarna stimulerar hormoner så hoppades jag på att de gör att Bob kommer ut nu, men det trodde inte sjukgymnasten. Men jag tror det :) Bäbisen är klar om två dagar sa läkaren så då är det bara för den att leta sig ut.

Dock började läkaren prata om en eventuell igångsättning i vecka 39-40. Det vet jag inte hur jag ställer mig till ännu. Han sa i alla fall att det inte är så bra för mig att gå över tiden med dessa smärtor och visst håller jag med om det, men igångsättning... Nu har jag ingen som helst erfarenhet av det, men jag har "hört" att det kan bli en långdragen och smärtsam procedur då kroppen och bäbisen kanske inte är redo. Nyfiken och vetgirig som jag är var jag tvungen att åka hem och googla på igångsättning direkt och det verkar som om det jag hört stämmer. Till och med när jag läser på vårdguiden. Men jag skulle prata med min barnmorska om detta.

Marcus står uppe och tapetserar och jag hade tänkte att sätta mig med Sigges fotoalbum. Får se om jag orkar det, sänen lockar lite också.. Imorn är det kalas för Sebastian som fyller 15 på lördag.

Chip

Onsdagsmys

Rostmackor, massa pålägg, te, melon och aprikoskräm med mjölk var vår kvällsmat idag. Herregud vad gott det var.

Nu kom en regnvåt vit katt och la sig på datorn så det blir inte mer skrivit idag tyvärr. Återkommer.


Trött pojk :)

img_0154 (MMS)

Trött pojk :)


RSS 2.0