Tänder, blöjor och snor

Som rubriken säger så är det ungefär så som vår vardag ser ut just nu. Grabben håller på att få de två små tänderna i överkäken nu och det är väl ingen dans på rosor, men så himla jobbigt är det inte heller. Det var inte jobbigt när han fick de två nere heller. Han är dock mest nöjd om vi låter honom ha sin kalla bitring, isbitar i sin fruktpåse eller låter bli att torka snor på honom. Däremellan är han mest nöjd och glad, lite gnäll kan det bli om han kommer på att det gör lite ont. Men det får vi ta, är glad att inte det är en massa feber och att de kommer innan vi åker på semester!

Idag har vi haft lite nostalgi här i residenset. Martin kom förbi och tanken var att han, Sigge och Marcus skulle ut och åka pulka, men med -10 var det för kallt för Sigge så de stannade hemma. Istället så tittade vi på en gammal klassiker till film, "Ha ett underbart liv". Otroligt skön är den och Kjell Bergqvist är så galet rolig... Så vi skrattade i 1,5 timma och Sigge sov. Det var som om han visste att vi inte vill bli störda, att vi skulle få se den filmen i lugn och ro. Det är en bra kille den där Sigge.

Ikväll ska vi bli nostalgiska igen, så ska vi se "G" :)

Nu dukar Marcus fram kvällvickningen, varma mackor och eventuellt lite ostbågar efter det. Får se, mår lite sådär och det enda jag är sugen på glass just nu. Skäms över att berätta att vi tre delade på 1,5 liter SIA Knäck till filmen.... Men gött var det!

Här bor vi på semestern, ser rätt skapligt ut tycker jag ;)







Lite små bilder, men ni fattar grejen :)


Kommentarer
Postat av: Emlan

ser härligt ut...

skönt att sigge inte har de jobbigare med sina tänder än lite snor å så bajsblöjor förstås... jag väntar med spänning att febern ska komma för tand nr4 verkar vara på g här.

träffas snart tycker jag

kram

2010-01-10 @ 11:32:34
URL: http://mysemlan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0