10 månader och 2 veckor

Sigge går. Och då menar jag inte att han tar ett par steg eller så, nej, han går på riktigt, hela tiden. Långa sträckor och över trösklar. Han tycker det är urkul! Vilket mamma och pappa givetvis också tycker. Fast 10,5 månad är ju ganska tidigt.. så vi får väl se om han har börjat prata när han är 3 år ;)

idag har hela familjen Lundgren/Öberg vart hemma för en gång skull, det var längesen. Så vi har fått lite plock gjort, målat vaggan, målat ramar och lite fix. Gött att få sånt fixat!

Nu blir det mer fix..



Så här kan det gå när det är lite ostadigt...


Kommentarer
Postat av: Lena

Lille stackars Sigge vilken blåtira! men det är rätt bara på det direkt så han inte blir en liten gnällis som inte vågar slå sig! Sköt om dig Linda och klart du ska ta det lugnt! Hör av er när ni behöver arbetsförmedlingskonsulting! Kaffe ingår;)

Kram!

2010-05-16 @ 22:06:44
Postat av: ♥Johanna ♥

hihi, vilken blåtira... Söt.

Skall iväg, skriver en längre kommentar sen...

2010-05-18 @ 13:13:57
URL: http://vitahusett.wordpress.com
Postat av: ♥Johanna ♥

Hahaha, Linda, Hem till Gården... när jag bodde i london 98-00 gick den på kvällstid där, alltid när man åt, såg det ibland då. Alla låg med alla och ville döda varann typ. visste inte att den fortfarande fanns 10 år senare... Familjen Dingels eller vad hette dom som är fattiga minns jag...

2010-05-20 @ 18:08:35
URL: http://vitahusett.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0