Det är dop för denna underbara varelse på ...

img_0298 (MMS)

Det är dop för denna underbara varelse på lördag, därför blir det inte mycket skrivit denna vecka så att ni vet det. Vackra pojken ska få ett namn!! Vilka får ni reda på senare.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Nej, jag försöker hlla henne vaken till runt tio just nu. Hon sov efter alla bebisar varit här idag så det var en liten sen vila, plus att om hon somnar förtidigt så har hon börjat vakna runt 6 som tidigare men nu vill hon inte bara äta utan äta OCH sen leka.

Inte okej för hennes mamma, man leker inte med leksaker 6 på morgonen. Plus att hon är gnällig sen på förmiddagen och har svårt att somna och sova middag för att hon är trött- Har kommit på att hon har stort sömnbehov och får hon sova som hon vill är hon klockren. Men nu när vi börjat fara på aktiviteter och kanske väcks tidigare sovstunder eller jag försöker rubba på dem blir allt fucked up.

Så hon har legat snällt på min arm i pyjamas och bara myst, legat och pratat med sin snuttefilt och gosat. Har faktiskt varit mysigt för man har inte behövt leka med henne utan bara myst och sett på utfrågningen på tv4.



Puh, långt, men jag fortsätter, kul med dop. Hoppas han får fina presenter och fina namn :-)

2010-09-14 @ 23:34:24
URL: http://vitahusett.wordpress.com
Postat av: emlan

Sötingen, lycka till med dopet:)

Fidde jobbar em nästa vecka...så har ni nån dag ledigt bortsett från måndagen så träffas vi mer än gärna.

kram

2010-09-15 @ 10:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0